Look Of The Weekend: Máxima in Buenos Aires

En ze zag er weer uit om door een ringetje te halen.

Lees ook

Van donderdag 29 november tot zaterdag 1 december heeft koningin Máxima de G20 top in Buenos Aires bezocht en ze zag er – zoals altijd- schitterend uit. Ditmaal schenken wij aandacht aan twee stunning looks, omdat we simpelweg niet konden kiezen.

LEES OOK: Oranjes: Bernhard, Bonaire en Buenos Aires

De G20 (Groep van 20) is een groep die uit negentien landen plus de Europese Unie bestaat. Argentinië is dit jaar voorzitter van de G20 en Máxima was samen met de Argentijnse president Macri host van het event. En de koningin zet zoals altijd haar beste beentje voor en zorgt voor de perfecte outfits.

Looks

Máxima straalde tijdens het galadiner in een gouden jurk van modehuis Natan. Met als toevoeging een clutch en pumps was zij zeker weten de catch van de avond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Queen Maxima (@queenmaxima_fashion) op

De koningin koos voor haar tweede look een kanten, roze japon uit de prêt-à-porter collectie van designer Elie Saab. Dit is geen onbekende jurk voor de koningin. Zo droeg ze hem eerder tijdens een huwelijk en een staatsbezoek in Portugal. Ook Victoria van Zweden heeft de jurk in haar kast hangen. Bij de jurk droeg Máx roze oorbellen in de vorm van een bloem, en haar nude clutch en pumps maken het helemaal af. Wederom een weekend waarin Máxima schitterde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Queen Maxima (@queenmaxima_fashion) op

BEELD: ANP, TWITTER, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook