7x dingen waar je je eigen gezicht op kunt laten drukken

Show them what your momma gave you!

Lees ook

We smeren ons gezicht elke dag in met dure crèmetjes, eten ons gezond & glowy en schaffen golden glow masks aan: alles om er jong en glam uit te zien. Reden genoeg om onszelf aan de buitenwereld te laten zien. Show them what your momma gave you! Daarom: 7 dingen waar je je gezicht op kunt laten drukken.

LEES OOK: Hebben: M&M sorteermachine

1. Laat je gezicht op een kussen drukken, zo kun je jezelf goedemorgen (en welterusten) knuffelen. Of… je geeft het je vriend/man/wie dan ook, cadeau als kleine reminder dat ze een geweldig, lief en sexy persoon in hun leven hebben.

2. Niets zo lekker als jezelf in de ogen kunnen kijken, terwijl je dromerig in je kopje cappuccino staart, toch? Leuk nieuws: dat kan! Bij het Rotterdamse zaakje Amada Coffee kun je je warme drank laten personaliseren. Bijna te mooi om op te drinken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take a little coffee break ☕️#selfieccino#amada#

Een bericht gedeeld door Amada Coffee (@amada_coffee) op

3. Een ander item dat niet in dit lijstje mag ontbreken is de gepersonaliseerde koffer. Je hoeft in ieder geval nooit meer bang te zijn dat iemand anders er met je koffer vandoor gaat.
 

4. Als iemand je (nog) een keer vertelt dat je lekker bent, kun je met een volmondig “dat weet ik” antwoorden. Waarom? Omdat je jezelf op M&M’s kunt laten drukken. Welke kleur dan ook. 

5. Een 3D versie van je eigen hoofd in chocoladevorm. Je kunt het je zo gek niet bedenken of het bestaat. Deze moet je eigenlijk inlijsten. Of onder zo’n leuk glazen stolpje zetten.

6. 

">Een dekbed met je eigen gezicht erop. Leuk voor wanneer je vriend/man/bff de wereld rondreist. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat iemand (wie dan ook) je over het hoofd zal zien…

 

7. Vind je een echte tattoo nou net wat teveel van het goede? Ga dan voor een plaktattoo. Kun je voor de leuk toch iedereen even laten schrikken met het feit dat je jezelf hebt laten vereeuwigen op je lichaam. Succes!

Laatste nieuws

Zie ook