Beau’s Weekendtips

Geniet weer van alle tips voor het aankomend weekend.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Naar dít hotel wil je heen voor de beste Insta-waardige gerechten

Productie SANDRA TEN BRINK, CHARISSA GOLDAPPLE

1. HEBBEN
Kattenbakken zijn niet het meest glamourvolle onderwerp, maar aangezien de helft van de Beau Monde’s een kat heeft, hebben we het er nog weleens over. Onze favoriet willen we je niet onthouden: de kattenbak van PeeWee. Hun systeem (korrels van geperst dennenhoutzaagsel ontmoet bak met dubbele bodem) is duurzaam en geurarm. En nee, we hebben geen aandelen in PeeWee

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door PeeWee Kattenbaksysteem (@peewee_kattenbaksysteem) op

2. GAAN
Na zeven jaar komt Kylie Minogue weer naar Nederland. Reken op vertrouwde meezingers als ‘Spinning around’ en ‘Can’t get you out of my mind’ (fris het geheugen op met een paar karaoke-sessies), maar ook liedjes van haar nieuwe album ‘Golden’. Kylie kennende wordt het een extra- vagant feestje. #like 22 november, AFAS Live.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AFAS Live (@afaslive) op

3. DOEN
Hoe staat model ‘bruidstaart’? Of een hippie- achtige creatie? Tip voor een vriendinnendag of vrijgezellen- feest: trouwjurken passen. Bij Bruidjes & Meer (Rotterdam) hebben ze rond de vijftig japonnen (in alle maten) en bakken vol sluiers, sieraden en handschoenen. Passen gebeurt onder het genot van een hapje en drankje, en er wordt een professionele foto van je genomen. Hilariteit gegarandeerd!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bruidjes & Meer (@bruidjesenmeer) op

4. LEZEN
Fiona Morrison, lid van de wijnfamilie Thienpoint (bekend van onder meer Le Pin in Pomerol) neemt ons in ‘De grote wijnfamilies’ mee naar de zeer gesloten wereld van fameuze wijnmakers. De erfgename dringt door tot de meest private wijngaarden, -kelders en -landgoederen en schetst een uniek beeld van eeuwenoude dynastieën. Het resultaat is bijzonder bruisend! Nu te koop, € 29,99.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thienpont Wine (@thienpontwine) op

5. BEZOEKEN
‘Dat naaistertje’, zo werd Coco Chanel minachtend omschreven door haar tijdgenoot Paul Poiret. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Nooit eerder stonden er zoveel dames aan het hoofd van een modehuis. Hét moment voor een expo rondom fashion vrouwen. ‘Femmes fatales’ in het Gemeentemuseum van Den Haag toont werk van o.a. Coco Chanel, Jeanne Lanvin, Vivienne Westwood, Sonia Rykiel, Miuccia Prada en Iris van Herpen. Van 17 november t/m 24 maart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Judy Rambags (@judyrambags) op

6. PROEVEN
Deze herfst opent restaurant & Bar ZA Amsterdam haar deuren in het opkomende Houthaven gebied. ZA – wat 'in het teken staan van' betekent – zet alles in het teken van uitgesproken internationale smaken, hoogstaande kwaliteit, sensationele sfeer en het belangrijkste – de gasten. Het moderne karakter van ZA vertaalt zich in een keuken die zowel authentiek als eigenzinnig is. Bereisde gerechten komen met een Mediterraan hart; ze halen inspiratie over de hele wereld. Enne: dan hebben we het niet eens over het geweldige interieur gehad: velvet chairs, marmeren tafels – say no more!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook