Downton Abbey’s Highclare Castle open voor diner en rondleiding

Het is alleen best aan de dure kant.

Lees ook

Highclare Castle, waar de serie Downton Abbey is opgenomen, organiseert een diner en rondleiding in het kasteel zelf en jij kunt erbij zijn! 

LEES OOK: Downton Abbey film te zien in 2019

Fan van Downton Abbey en droom je van een verblijf in het prachtige interieur van Highclare Castle? Kom dan 15 december naar Highclare Castle in Londen. Voor ongeveer € 555 (inclusief busvervoer vanuit Londen) mag je het kasteel bezoeken.

Rondleiding

Voordat je je ticket naar Londen boekt wil je natuurlijk eerst weten wat je allemaal kunt verwachten. Je begint met een glas champagne (yay!) en wat hapjes, daarna volgt een 3-gangendiner met wijn. Als je uitgegeten bent, kun je uitbuiken tijdens de rondleiding door de grote zalen. Geniet vervolgens van een Egyptische tentoonstelling. Mocht je nog niet genoeg in de kerststemming zijn tijdens je bezoek en wil je dat wel? Doe dan mee met carol-singing rond de grote, indrukwekkende kerstboom. 

Kerstmarkt

Heb jij 15 december nou net iets gepland of kun je niet komen, treur niet. De graaf en gravin van Canarvon, de bewoners van Highclare Castle, houden op 5 en 6 december een kerstmarkt op hun landgoed en op 9 december een kersttournee. Boek dus snel een ticket en waan je in de wereld van Downton Abbey…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#highclarecastle #castle #lord #uk #england #downtonabbey #sunday #travel #goodtimes #explore #vsco

Een bericht gedeeld door Chris Dsky (@dexxexx) op

BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook