Hilarisch: Chantal Janzen spreekt voicemail Mark Rutte in

En het is niet wat het lijkt.

Presentatrice Chantal Janzen schrijft op Instagram graag naar bed te willen met onze minister-president, Mark Rutte. Mensen die haar programma 'Chantal blijft slapen' niet kennen schrikken waarschijnlijk van dit bericht, maar het is gelukkig enkel en alleen daarvoor. 

LEES OOK: Chantal Janzen: 'Jezelf blijven is hartstikke moeilijk in showbizzland'

Onder haar post schrijft ze dat het voor haar programma is, zodat Rutte de vraag niet verkeerd begrijpt. Chantal was aanwezig op een benefietgala, waar geld werd opgehaald voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. De presentatrice kwam toevallig voormalig minister-president Jan Peter Balkenende tegen en die heeft ze even aangetikt voor een ietwat aparte vraag.

Voicemail

Ze heeft namelijk gevraagd of ze zijn telefoon mocht lenen en heeft vervolgens Mark Rutte proberen te bellen. Mark had een voorwerp gedoneerd om te veilen en die is verkocht voor meer dan €15.000. Dit was overigens niet helemaal de reden dat Chantal belde. Ze heeft Rutte's voicemail vijf minuten lang ingesproken. Deels over het gala, maar ze eindigde met de vraag of hij een keer met haar naar bed wil (voor haar programma dan). 

Bericht

Op Instagram plaatst Chantal een foto van het benefietgala met daaronder een tekst naar Mark Rutte. 'Sorry dat Jan Peter u belde afgelopen zaterdagavond om 23.20u. U had weekend, en stond natuurlijk net koud in de Kleine Cooldown, gaat je telefoon. Ik was het die daarna uw voicemail heeft ingesproken 5 minuten lang. Wellicht heeft u door al het lawaai op de achtergrond niet duidelijk meegekregen waarvoor, maar JP en ik stonden in ieder geval niet kachellam in Het Lammetje of Palladium, maar op een benefietgala. Dus ik dacht ik praat u hier via insta even bij over de uitslag (want JP wilde uw nummer niet geven): Uw veilingitem is eruit gegaan voor meer dan 15k, dat is heel mooi voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. En daar ging het om. Dus eind goed al goed. Groetjes van mij en JP. – P.S de vraag over dat slapen bij u was voor ‘n programma, niet dat u door al het rumoer op de achtergrond een ander plan verwacht. Peaceout gozer.' Wij zijn in ieder geval benieuwd of we Mark Rutte in zijn pyjama gaan zien in het volgende seizoen van 'Chantal blijft slapen'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

BEELD: INSTAGRAM, ANP

Laatste nieuws