Assistent hertogin Meghan werkte liever voor Robbie Williams

Ze was daar zelfs veel gelukkiger.

Lees ook

Hertogin Meghan's persoonlijke assistente heeft begin deze maand ontslag genomen en Daily Mail heeft wat informatie over haar gevonden. Het gaat om de Franse assistente Melissa Touabti die eerder voor Robbie Williams werkte en daar blijkbaar wél gelukkig was. 

LEES OOK: Zó maakte Meghan Kate aan het huilen

De Franse assistente (39) heeft in korte tijd ontslag genomen en ze is niet de eerste. Twee andere assistentes van Harry en Meg gingen haar al voor. Volgens het Britse hof was Melissa enorm getalenteerd en heeft ze een grote rol gespeeld voor en tijdens de grote royal wedding. 

Gelukkiger

Daily Mail maakte bekend dat Melissa eerder al assistent was van zanger Robbie Williams. Het leven van Robbie en hertogin Meghan is natuurlijk op geen enkele wijze te vergelijken, maar ze hebben wel allebei een druk leven dat iedere dag volgepland staat. 'Toch werkte ze voor hem veel langer dan voor Meghan', vertelt een bron aan Daily Mail. Melissa zou zelfs gelukkiger zijn geweest bij Robbie dan in het koningshuis. 

Goede band

De kans bestaat dat Robbie de assistente heeft aanbevolen bij de royals, want het lijkt erop dat hij een goede band heeft met de familie. Hij was namelijk samen met zijn vrouw aanwezig op de bruiloft van Harry en hertogin Meghan. Ook was hun dochtertje Theodora vorige maand bruidsmeisje bij het huwelijk van prinses Eugenie. En dat zegt eigenlijk al wel heel wat!

Geruchten

De geruchten gaan rond dat hertogin Meghan ontzettend veeleisend is en dat prins Harry al haar wensen meteen waar wil maken. Verder is natuurlijk net bekend gemaakt dat het stel gaat verhuizen en dat zorgt volgens insiders voor een flinke spanningen binnen het paleis. Om deze redenen is Melissa al de derde assistente die ontslag neemt in korte tijd. En als het zo verder gaat waarschijnlijk ook niet de laatste…

BRON: DAILY MAIL, BEELD: GETTY IMAGES

 

Laatste nieuws

Zie ook