Zó maakte Meghan Kate aan het huilen

Gevalletje Tranen & Tiara's, met een gestreste en hormonale hertogin.

Wat ging er mis in mei, dat de hertogin van Cambridge in tranen wegliep bij toen nog Meghan Markle?

Al dagen gonst het van de geruchten dat hertogin Kate en La Sussex elkaar niet zo liggen. Het wordt aangevoerd als reden om de verschillende Royal Huizen te splitsen en voor het verrassende vertrek van prins Harry en Meghan uit Londen. Wie met een koel hoofd naar alle feiten kijkt, kan dat allemaal op een logische manier verklaren en dan wordt ook al snel duidelijk dat de beide hoofdrolspeelsters veel te professioneel zijn om het op de spits te drijven.

Toch is die huilbui een pikant detail dat komt bovendrijven. Volgens The Sun had het alles te maken met Meghans strikte eisen voor de bruidsmeisjesjurk van prinses Charlotte. Meghan wilde 'het allerbeste' voor haar grote dag, maar de passessie met haar aanstaande nichtje ging niet volgens haar wensen en eisen.  

Dat liep uit op stress; Charlotte is natuurlijk gewoon een peuter van drie met een eigen willetje dat zich vast kan meten aan die van Meghan. En als gevolg daarvan was Kate, net bevallen van prins Louis, doodmoe en gonzend van de hormonen, ontredderd en in tranen om alles.

Heel menselijk, heel begrijpelijk, niets wat we niet in elke aflevering van 'Say Yes to the Dress' of 'Bridezilla' zien langskomen. De hertoginnen en Charlotte zouden het incident allang achter zich hebben gelaten. Nu de rest van de wereld nog.   

 

Foto's © Getty Images, ANP

Laatste nieuws