Bibi Breijman deelt allereerste foto met pasgeboren kindje

En het is echt ontzettend schattig.

Lees ook

Bibi Breijman en Waylon zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje, zo maakten de twee zojuist bekend met een te schattige foto op Instagram.

LEES OOK: Waylon openhartig over zoon: 'Ik kan hem nu iets leren over het leven. Ik was toen nog een kind'

Daar is ze dan!

Eerder vandaag gingen de geruchten al dat Bibi afgelopen weekend was bevallen, maar nu bevestigen de kersverse ouders het nieuws met foto's van hun dochter. Het meisje kwam afgelopen zaterdag ter wereld en luistert naar de naam Teddy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welkom op de wereld lieve Teddy, we houden van jou ? !

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja…je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook