Luxe cadeau-idee: limited edition giftpack met gin & theekop van Hendrick’s Gin

En ze hebben er zoals ieder jaar weer iets ontzettend leuks van gemaakt.

Lees ook

Het enorme aanbod van giftpacks kan je nog wel eens doen laten duizelen. Geen paniek! We hebben er eentje voor je gevonden die eigenlijk íedereen wel wil hebben. 

LEES OOK: Nieuw: smeerbare whisky voor op je boterham

Boom! Hendrick's Gin komt met een limited edition giftpack 'Garden of Unusual Wonders' waar niet alleen een fles gin in zit van 70cl gin, maar ook een prachtige kop en schotel. Het servies is in drie verschillende designs gemaakt, zodat de liefhebbers een hele set kunnen verzamelen. De nieuwste giftpack onthult alle geheimen van de komkommer via cocktails in kopjes. Get ready voor beschonken thee-soireetjes. Er zijn overigens ook wat recepten van gincocktails bijgevoegd op het giftpack. Hieronder alvast een recept waarmee je twee theekopjes kan vullen… (PS Wil je de set kopen? Dat kan hier).

Cucumber Basil Smash 

Ingrediënten

  • 50 ml Hendrick's Gin
  • 25 ml vers citroensap
  • 12,5 ml suikersiroop
  • 6-10 kleine blaadjes basilicum
  • 3-5 dunne schijfjes verse komkommer

Garnering 
Een schijfje komkommer

Bereiding
Doe de basilicumblaadjes en komkommerschijfjes samen met de suikersiroop in een shaker en muddle (stamp) goed fijn. Voeg Hendrick’s Gin en vers citroensap toe. Vul de shaker tot driekwart met ijsblokjes. Shake 10 seconden, zodat de ingrediënten goed gemixt worden. Strain (zeef) de cocktail in de twee theekopjes. Voeg in elk theekopje een ijsblokje toe en garneer met een schijfje komkommer en klaar is Kees. Geniet heerlijk met je vriendinnen van een cocktail in prachtig servies. 

 

 

BEELD: HENDRICK'S GIN

Laatste nieuws

Zie ook