Oververmoeide hertogin Meghan slaat bezoek Zambia over

En de reden is eigenlijk best logisch.

Lees ook

Prins Harry zou samen met hertogin Meghan naar Zambia vertrekken voor een tweedaags werkbezoek, maar de hertogin heeft vanwege aanwezigheid van het zikavirus en oververmoeidheid het bezoek moeten afzeggen. 

LEES OOK: Shocking! Harry en Meghan verlaten Kensington Palace

Prins Harry is ondertussen alleen vertrokken naar Zambia. Hij woont tijdens zijn bezoek een officiële receptie bij met Zambiaanse hoogwaardigheidsbekleders, mensen die een hoge positie in de kerk of maatschappij bezitten. Hij herdenkt ook de overledenen van beide wereldoorlogen bij de Burma Barracks. Dit is een militaire kazerne. De kazerne was het verblijf van staatshoofden van verschillende militaire regeringen. De naam is ontstaan uit de plaats van een gevecht in de Tweede Wereldoorlog in Birma. 

Oververmoeid

Aan de Britse krant The Sun heeft een insider van het koningshuis vertelt dat hertogin Meghan, nu ongeveer vier maanden zwanger, oververmoeid is. Dit was een van de redenen om niet mee te gaan op werkbezoek. Een andere reden was het zikavirus dat er heerst, en daarom wordt het afgeraden om landen te bezoeken waar het virus heerst. Toch heeft Meg haar bezoek naar Fiji en Tonga afgelopen maand niet geannuleerd. Voor nu houdt ze zich rustig en verblijft ze in Groot-Brittanië, samen met haar moeder Doria.  

BRON: THE SUN, BEELD: GETTY IMAGES

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook