Beau Monde Christmas Giveaway: Behandeling bij Babassu Spa

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway!

Lees ook

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway! Vanaf 5 december staat Beau Monde dagenlang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen! Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie.

Vandaag te winnen: Natura Bissé Vit. C Boost behandeling bij Babassu Spa t.w.v. €82,- en een C+C Vitamin Cream van Natura Bissé t.w.v €118,50. Deze actie is alleen geldig op 12-12-2018.

De Natura Bissé Vit. C Boost behandeling is een heerlijke behandeling van maar liefst vijfenzeventig minuten. Dat doet ieder mens goed! Deze behandeling geeft de huid een stevige energie-boost. Het Soufflé masker dat wordt aangebracht, hydrateert en stimuleert de collageenproductie. Na afloop van de behandeling ga je naar huis met een C+C Vitamin Cream van Natura Bissé. De C+C Vitamin Cream bevat krachtige antioxidanten, heeft een rijke textuur en een heerlijke citrus geur. Het verbetert het natuurlijke vermogen van de huid om zich te weren tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf terwijl de collageen productie wordt gestimuleerd en verkleuringen in de huid worden verheldert.

Zo doe je mee

Laatste nieuws

Zie ook