Beau Monde Christmas Giveaway: Aqua Colonia geurset (3x)

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway!

Lees ook

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway! Vanaf 5 december staat Beau Monde dagenlang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen! Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie.

Vandaag te winnen: 4711 Aqua Colonia geursets (3x) in de geuren mirre & kumquat en saffron & iris t.w.v. €89,-. Deze actie is alleen geldig op 9-12-2018.

Waar de bestaande Acqua Colonia voornamelijk gebaseerd zijn op citrus-aromatische geuren, biedt 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat en 4711 Acqua Colonia Saffron & Iris voor het eerst bloemige en exotisch-kruidige tonen aan. De warmte en zachtheid van de nieuwe samenstelling zorgen voor een speciale intensiteit. De geuren spreiden zich elegant uit op de huid en versterken de Eau de Cologne-geurstijl met nieuwe flair. De typerende lichte koptonen voor een cologne, blijven behouden, maar worden aangevuld met een bepaalde diepte in de geurintensiteit.

Zo doe je mee

  • Like onze Instagrampagina
  • Vul onderstaand winformulier in (geef je voorkeur welke geurset je wil!)

Laatste nieuws

Zie ook