Beau Monde Christmas Giveaway: hotelovernachting American Hotel

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway!

Lees ook

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway! Vanaf 5 december staat Beau Monde dagenlang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen! Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie.

Vandaag te winnen: een overnachting het American Hotel Amsterdam in een gerenoveerde Junior Suite (op basis van beschikbaarheid, geldig voor 1 jaar), inclusief een welkomstcocktail met oester in het Café Americain. Deze actie is alleen geldig op 7-12-18.

Het stijlvolle American Hotel Amsterdam is misschien wel één van de bekendste luxe hotels van Amsterdam. Het hotel ligt aan het Leidseplein, heeft variërende classic kamers tot deluxe kamers en suites. Het American Hotel Amsterdam springt er niet alleen uit door het kenmerkende pand (én unieke locatie), maar ook door de bijzondere details en faciliteiten in het hotel zelf. Een romantisch weekendje weg of een ontspannend verblijf met het gehele gezin? Dat kan hier perfect! 

Zo doe je mee

Laatste nieuws

Zie ook