Beau Monde Christmas Giveaway: Rosefield oorbellenset (goud of zilver)

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway!

Lees ook

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway! Vanaf 5 december staat Beau Monde dagenlang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen! Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie.

Vandaag te winnen: Rosefield Earparty sets (2x, 1x goud en 1x zilver). Of de gouden set t.w.v. €88,-, of de zilveren set t.w.v. €88,-. Deze actie is alleen geldig op 6-12-2018.

De Rosefield oorbellen zijn zowel in het zilver als in het goud perfect voor de feestdagen! De naam 'Earparty' doet zeker zijn naam eer aan, want je hebt een waar feestje in je oren als je de beiden setjes samen draagt. De oorbellen maken deel uit van de Iggy collectie, een gloednieuwe sieraden collectie van Rosefield met zowel een gewaagde als klassieke uitstraling. Geïnspireerd door het artistieke East Village in New York, staat Iggy voor rock & roll chic. Combineer meerdere sieraden uit de collectie met elkaar om zo de perfecte statement look te creëren!

Zo doe je mee

  • Like onze Instagrampagina
  • Vul onderstaand winformulier in (geef je voorkeur aan).

Laatste nieuws

Zie ook