Barbie zet haar zinnen weer op ex-liefjes

Oh-oh Barbie, toch!

Oh-oh Barbie, toch! De realityster zit op dit moment nog steeds in een afkickkliniek in Schotland, waar ze onder andere behandeld wordt voor haar drugsverslaving. Maar in plaats van aan zichzelf te werken, lijkt ze juist terug te vallen in oude patronen. 

LEES OOK: Estelle Cruijff voelt zich beter na moeilijke tijd

Oude liefde roest niet

Want waar eerst nog het gerucht ging dat Barbie een nieuwe liefde in de afkickkliniek zou hebben, gaat nu juist het verhaal dat Barbie haar ex weer terug wil. Of beter gezegd: exen.

Vanuit de kliniek neemt Barbie steeds vaker contact op met exen Rolf Tangel en Jeffrey Lake, zo laat het tweetal weten aan weekblad Story. “Ze zei tegen me: 'Als ik terugkom, laat jij mijn naam weer op je lichaam zetten. Zeker weten.' Ik heb daar wijselijk niet op gereageerd. Maar het geeft wel aan dat ze haar zelfvertrouwen niet is verloren.” Ook zou ze het zelfs over een verloving hebben gehad. Rolf laat weten niet geïnteresseerd te zijn en is op dit moment dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin.

Vrienden

Waarschijnlijk merkte Barbie zelf ook dat haar kansen bij Rolf nihil zijn en dus besloot ze het ook bij ex-liefje Jeffrey te proberen. “Ze zei dat ze dat nooit had moeten doen en dat ze het erg jammer vindt. Ik kan daar niet zoveel mee. We hebben het er niet over gehad wanneer ze naar huis komt, maar ik zal haar niet van het vliegveld ophalen. Ik hoop dat ze haar leven op orde heeft en dat ze clean blijft. Maar een relatie zit er niet meer in. Een optie is dat we vrienden kunnen blijven, maar dat weet ik nog niet." Ach ja, zeg nooit nooit!

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws