Gênant: Mariah Carey’s zoontje gaf over op de jurk van Michelle Obama

En ze vertelt erover in Watch What Happens.

Lees ook

In de Amerikaanse talkshow Watch What Happens kwam wereldberoemde zangeres Mariah Carey op bezoek. Mariah keek terug op de gênantste situaties in haar leven en er zat er één tussen die ze zeker nooit meer vergeet.

LEES OOK: Plaat Mariah Carey na 17 jaar op nummer één

In de talkshow vertelde de zangeres over haar gênante moment in het Witte Huis. In 2013 werd Mariah samen met haar twee kinderen uitgenodigd op het kerstfeestje van de Obama's. Haar zoontje Moroccan, nu zeven jaar oud, voelde zich niet helemaal lekker. Je voelt 'm al aankomen: hij gaf over. En niet op een aangewezen plek om dat te doen, nee, over Michelle Obama's jurk. 

Reactie

We snappen best dat Mariah zich toen even schaamde. 'Rocky gaf over op Michelle Obama’s jurk en het was een van de gênantste situaties uit mijn hele leven.' De reactie van de voormalige First Lady was ook niet echt waar je op hoopt na zo'n moment. 'Michelle Obama keek naar me en zei: ‘Dankzij jou kan ik deze jurk nu nooit meer dragen, Rocky. Dus dankjewel.' De kans is groot dat Mariah haar kinderen tegenwoordig bij dit soort grote evenementen thuis laat…

BRON: WATCH WHAT HAPPENS, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook