Estelle Cruijff voelt zich beter na moeilijke tijd

En daar is iedereen maar al te blij om.

Lees ook

Begin november is Estelle Cruijff op brute wijze beroofd en mishandeld. De weken daarna heeft ze zich teruggetrokken van het internet vanwege een flink trauma, maar gisteren verscheen de socialite weer op Instagram met beter nieuws.

LEES OOK: 'Estelle tijdens overval gewurgd'

De Nederlandse presentatrice werd door drie mannen overvallen voor haar deur in Amsterdam. De overval bracht meer schade mee dan verwacht. Estelle blijkt namelijk zwaar te zijn mishandeld, heeft er een trauma en hersenschudding aan overgehouden en haar peperdure Rolex is van haar arm getrokken. 

Instagram

Estelle schreef vorige week een bericht in haar Instastory als bedankje naar iedereen die haar steunde in deze moeilijke tijd. Gisteren plaatste de presentatrice een foto met twee vrienden. Veel volgers schreven liefdevolle reacties. 'Wat zie je er weer goed uit! Hopelijk gaat t weer een beetje met je', schrijft een fan. Weer een ander reageert 'Je ziet er super uit Estelle. Hoop dat het weer beter met je gaat. Leuk dat je weer terug bent!' De reacties doen Estelle goed en aan haar gezichtsuitdrukking te zien gaat het alweer wat beter. Ze straalt als vanouds!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends for life ! ❤️❤️ @realrodrigootazu @erickuster

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook