Zó viert hertogin Meghan Thanksgiving

We zien Harry al staan kleumen bij het royal Green Egg in de tuin van Nottingham Cottage.

Lees ook

Het is de ultieme Amerikaanse feestdag: Thanksgiving. En reken maar dat  Meghan, de hertogin van Sussex die traditie gaat voortzetten in Engeland.

Hertogin Meghan houdt van koken, haar inmiddels gesloten socials (gelukkig hebben we de screenshots nog) getuigden van diepe liefde voor gezond en lekker eten.

En Meghan ging ook op Thanksgiving los met gerechten. Ooit was T'Day een oogstfeest, tegenwoordig is het voor veel Amerikanen een lang weekend om bij elkaar te kopen, kalkoen te eten met alles erop en eraan en vervolgens naar de Macy parade of een American football wedstrijd te kijken (met als afsluiting ergens voor een winkeldeur gaan liggen om als een van de eersten toe te kunnen slaan bij de koopjes van Black Friday, maar dit terzijde).

Kalkoen, dus.  Harry en Meghan wonen nog altijd in Nottingham Cottage, uit hun verhalen over zijn aanzoek valt op te maken dat ze op die avond aan de gebraden kip zaten.

De Aga in de royal cottage is vast ook wel groot genoeg voor een kalkoen, al bereid je volgens haar 'de perfecte Thanksgiving kalkoen' op de barbecue (we wensen prins Harry alvast sterkte in de tuin, in waterkoud Londen).

In 2016 vierde ze het met vrienden in Canada en vorig jaar schoof Meghan aan bij haar moeder in Los Angeles, maar dit jaar is ze naar verluidt in Londen waar ze een 'dankbaarheidsdinertje' geeft voor intimi.  Voor iemand die zoveel van haar eigen leven heeft opgegeven, zal dat een leuke manier zijn om iets van haar Amerikaanse achtergrond te kunnen delen. Misschien wel incluis haar succesrecept:

Meghan's bananenbrood

Tijdens de recente tour in Australië bakte Meghan in het Admirality House in Sydney, waar Harry en zij logeerden, een bananenbrood dat ze de volgende dag meenam voor een tea op een familieboerderij in Dubbo, omdat ze niet met lege handen aan wilde komen. Royal correspondent Rebecca English kreeg een stukje en vond het "behoorlijk lekker, er zaten chocoladechips en gember in."

Het basisrecept zette Meghan ooit op haar site, The Tig. Maar daar moeten dus nog wel bananen bij. 

 

Foto's © Getty Images  

Laatste nieuws

Zie ook