Déze winterjassen zijn wel héél bijzonder, maar houden je tenminste goed warm

Het zijn namelijk niet standaard soort jassen.

Italiaanse modeontwerper Pierpaolo Piccioli is begin dit jaar de samenwerking aangegaan met modemerk Moncler. Dit zorgde weer voor veel vragen en reacties, aangezien het niet echt alledaagse jassen zijn.

LEES OOK: Gucci maakt programma om onder andere kleding te personaliseren

Mocht je je goed willen voorbereiden op de koude dagen die eraan komen, of zoek je nog een winterjas die net iets afwijkt van de rest? Dan heeft designer Pierpaolo Piccioli de perfecte jas ontworpen. De jas komt tot aan de enkels en je hoofd wordt zo goed als volledig ingepakt door de strakke muts die er aan vast zit. Als je snel kijkt zul je denken dat het een lange, ietwat aparte jurk is, of een eventueel standbeeld. 

Prijzig

De jas is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Je kunt hem in z'n geheel in één kleur krijgen, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een roze bovenkant, zwarte onderkant en groene mouwen. Mocht je helemaal weg zijn van dit ontwerp, dan kun je hem kopen voor bijna €3.000. Je bent in ieder geval wel verzekerd van een warm lichaam, aangezien alles bekleed is.

BEELD: MONCLER, GETTY IMAGES

Laatste nieuws