Monaco: prinses Caroline verrast op gala

Prinses Caroline die uit haar fashion comfort zone stapt, dát zie je niet vaak.

Lees ook

Prinses Caroline van Hannover en Monaco is uit te tekenen in Chanel, maar maakte voor het gala van de Nationale Feestdag een uitzondering die meteen een sterk staaltje themadressing was.

Caroline, Karl Lagerfeld en Chanel zijn een fashionable drie-eenheid. De prinses en Lagerfeld zijn al jaren hecht bevriend, Caroline draagt heel veel Chanel. Dus waren royaltywatchers mentaal voorbereid op een kleedje van Kaiser Karl. En was het opmerkelijk dat Caroline ver buiten haar comfortzone bleek te zijn gegaan voor het gala.

Om te beginnen was haar jurk van Stella McCartney én asymmetrisch, terwijl toch bekend is dat de prinses daar niets aan vindt. Daarnaast was hij rood in plaats van het zwart / blauw / grijs dat haar voorkeur heeft.

En met de witte handschoenen erbij was het ook nog eens totally een vette knipoog naar de Monegaskische vlag, terwijl Caroline nooit aan themadressing doet. Kortom, een opvallende keuze, maar wel een beeldschone verschijning.

Prinses Charlene koos voor haar go-to label Akris, dat haar in het zwart-wit hulde en handig haar orde integreerde: ook dit was helemaal op thema met de gelegenheid. Waar Char zo te zien ontzéttend zin in had. 

Het Zwitserse modehuis is haar onbetwiste favoriet en creative director Albert Kriemler staat bij haar op speeddial.

Beatrice Borromeo-Casiraghi, getrouwd met Pierre Casiraghi (de jongste zoon van prinses Caroline) koos voor haar lievelingslabel Armani. Ze droeg hem eerder op het huwelijk van Andrea en Tatiana Casiraghi, haar zwager en schoonzus. Tatiana en Pauline zijn niet op het gala gespot.

 

Foto's © Getty Images, ANP

Laatste nieuws

Zie ook