Wow: Melania’s eendagstrip naar Toronto kostte meer dan 150.000 euro

Dan valt de prijs van haar tripje naar Afrika nog wel mee.

Lees ook

Melania Trump is vorig jaar één dagje naar Canada geweest om de Invictus Games te openen. Hoewel ze niet eens bleef slapen, heeft het dagje héél veel geld gekost, zo blijkt nu uit officiële documenten.

LEES OOK: Melania Trump vindt zichzelf één van de meest gepeste personen ter wereld

De eendaagse trip naar Toronto kostte £174.000, omgerekend €152.000. En dan denk jij: waarvoor is er in godsnaam zoveel geld uitgegeven? Nou, £18.000 gaat naar het team dat voor de veiligheid van de first lady zorgt of haar voorziet van medische hulp, communicatie of andere zaken. Waar het meeste geld aan werd uitgegeven waren de zes verschillende hotels (!). Die prijzen variëren van €12.000 tot €49.000. 

Tussenstops

Melania heeft verschillende tussenstops gehouden in onder andere het Ritz Carlton en twee keer in het Sheraton. Ze had ook een ontmoeting met de Canadese premier Justin Trudeau in het Air Canada Center. Naast dit alles stond er een twintig minuten durende ontmoeting met prins Harry op het programma. Maar: een nachtje slapen zat er niet in: na middernacht was de first lady alweer terug. 

Afrika

Dat er flink geld wordt uitgegeven, bleek ook tijdens de Afrika-tournee van vorige maand, toen maakte Melania een tussenstop in het InterContinental Cairo Semiramis-hotel. Hier verbleef de first lady een halve dag en dat kostte  bijna £95.000. Maar dat valt dan nog mee, nu bekend is gemaakt dat de trip naar Toronto bijna het dubbele heeft gekost. Het zijn in ieder geval bizarre bedragen, als je het ons vraagt.

BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook