Paris Hilton geeft reactie op breuk met Chris Zylka

En dat doet ze via een Instagrampost.

Lees ook

De geruchten dat Paris Hilton en Chris Zylka uit elkaar zijn, gaan al een tijdje rond. Via een Instagrampost heeft Paris de breuk nu bevestigd. 

LEES OOK: Celebs die na breuk weer samenkwamen

Het Hollywoodkoppel was tien maanden verloofd, maar toch bleek Chris niet de ware te zijn voor Paris. Volgens bronnen van People Magazine en TMZ zou Chris te hard van stapel zijn gelopen. De bruiloft werd afgelopen zomer al uitgesteld, omdat de twee meer tijd nodig hadden om dé bruiloft van de eeuw te plannen en organiseren. Of dat de echte reden was? We don't know.

Marilyn Monroe

Paris plaatst op Instagram een foto van zichzelf in een Marilyn Monroe pose, met de favoriete quote van Marilyn: 'Ik geloof dat alles gebeurt om een reden. Mensen veranderen zodat je ze los kunt laten. Dingen gaan mis zodat je het waardeert als het wel goed loopt. Je gelooft leugens zodat je uiteindelijk leert dat je alleen jezelf kunt vertrouwen. En soms lopen goede dingen stuk zodat betere zaken samen kunnen komen.' Na het lezen van dit bericht is dus duidelijk dat Paris de peperdure verlovingsring van meer dan anderhalf miljoen euro niet langer zal dragen…

BRON: PEOPLE MAGAZINE, TMZ, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook