Dít is volgens geruchten de nieuwe vriend van prinses Beatrice

In Windsor houden ze hun hart vast: niet wéér een royal wedding!

Lees ook

Als iemand een leuke relatie is gegund, is het prinses Beatrice van York wel. En dat de gelukkige multimiljonair is, is natuurlijk óók enig.

Prinses Beatrice (30) heeft volgens de Daily Mail een relatie met projectontwikkelaar Edoardo Mapelli Mozzi (34). Eduardo is een gescheiden vader en heeft een zoon, Wolfie, uit een eerdere relatie.

Afgaand op zijn socials houdt hij van cricket, honden en opera. Hij is de oprichter van Banda, een onroerend goed consultancy dat zich specialiseert in het vinden en ontwikkelen van peperdure panden voor de zeer rijken. Banda betekent 'grote hut' in het Swahili.

© Edoardo Mapelli Mozzi / Linkedin

Dit is 'm. Dat het menens is, blijkt wel uit het feit dat Bea hem al heeft voorgesteld aan haar ouders, prins Andrew en Sarah, hertogin van York. Dat gebeurde op een exclusief feestje van Indiase miljardair Laksmhmi Mittal. Het is vrij pril, de tortels daten nog maar een maand of twee. Ze delen een aantal vrienden en werden aan elkaar voorgesteld door een wederzijds contact.

Er zou meteen een klik zijn geweest, ze zouden samen 'erg kunnen lachen' en zijn ook al samen op vakantie geweest. Edoardo is Beatrice's eerste vriend sinds ze in 2016 brak met Amerikaan Dave Clark, die haar tien jaar aan het lijntje hield, maar uiteindelijk niet over de brug kwam met een aanzoek. Dave was een béétje een starfucker die iets teveel genoot van het netwerk dat de prinses hem opleverde.

Voor Bea was het sneu dat het zo liep, zoals het voor haar ook jammer is dat haar werkzaamheden wat vaag zijn, dat haar moedertje haar zo claimt en dat haar zusje eerder trouwde dan zij (in die kringen is dat nog best een dingetje). Leuk voor de prinses, om ook eens iets vrolijks in haar leven te hebben.

 

Foto's © Getty Images, House of York

Laatste nieuws

Zie ook