‘Zó drijft hertogin Meghan het hof tot waanzin’

Buckingham Palace zou helemaal klaar zijn met de Amerikaanse wervelwind.

Om vijf uur uit de veren en een bombardement aan berichtjes – is de hertogin van Sussex een leuke aanpakker of een irritante drammer?  

Lekkende hovelingen, altijd heerlijk. The Mail on Sunday biedt een inkijkje in de manier waarop hertogin Meghan haar dagen invult. 'Vastbesloten om de dingen op haar manier te doen vanaf het moment dat ze vijf uur uit bed springt, is ze niet zozeer een frisse wind gebleken, maar meer een orkaan.'

Calm down, dear. Zo heftig is het allemaal ook weer niet. Dat ze meer zwart draagt dan alle royals bij elkaar moet ze natuurlijk lekker zelf weten, hoe saai het ook is. Zwart staat bij vorstenhuizen traditioneel voor rouw, maar het is ook weer niet zo dat elders nooit iets zwarts uit de kast wordt geplukt. Gevoeliger ligt Meghans voorkeur voor niet-Engelse ontwerpers, dat is wel een dingetje als diplomatiek vertegenwoordiger en ambassadeur van een land.

'Ze stuurt zes tot zeven berichtjes per dag aan haar staf met ideeën en verzoeken, en heeft een onophoudelijke stroom van ideeën over hoe ze haar rol vorm kan geven.' Sinds wanneer is zes tot zeven berichtjes per dag 'een bombardement?' Dat is een slow day voor de meesten onder ons, toch?

'Hoe goed haar bedoelingen ook zijn, haar 'Eruit en er tegenaan westkust-energie' is een ongemakkelijke match met het formele werkethos van sommige mensen aan het hof.' Dit zou het verloop van personeel in Kensington Palace moeten verklaren.

Maar je zou ook kunnen zeggen: misschien zitten daar al jaren een stel ambtenaren op hun gemak hun tijd uit en is het gewoon even schrikken als iemand uit de echte wereld duidelijk maakt dat het ook anders kan (al zou iedereen pissig worden van appjes om vijf uur 's morgens, vermoedelijk).

Lees ook: Shocking: Meghan's PA stapt nu al op

 

Foto's © ANP, Getty Images

Laatste nieuws