Griekenland: prinses Theodora gaat trouwen!

Royal Wedding Alert! De jongste dochter van koning Constantine heeft zich verloofd.

Het hing al even in de lucht en nu is het officieel: prinses Theodora van Griekenland (35) heeft zich verloofd met Matthew Kumar (34).

Oud-koning Constantine en koningin Anne-Marie kondigden het leuke nieuws aan, Theodora is hun jongste dochter. Details over de bruiloft zijn nog niet bekend gemaakt, maar de Grieken kennende wordt het volgend jaar een niet al te plechtstatig zomerfeest op een Grieks eiland (en dat zou zomaar eens Spetses kunnen zijn), met ook de nodige Deense royal familieleden.   

Prinses Theodora van Griekenland en Denemarken werkt sinds 2010 als actrice in Los Angeles waar ze een terugkerende rol heeft in 'The Bold and the Beautiful'.

Voor haar werk laat ze haar titel weg en noemt ze zich Theodora Greece. Zou de Griekse monarchie nog bestaan, dan zou ze negende in lijn van de troon zijn.

Matthew is geboren en getogen in Zuid-Californië bij Sam en Lonnie Kumar, hij werkt als advocaat in Los Angeles en is – afgezien van zijn contacten met zijn schoonfamilie – een royal maagd. Eens kijken hoe hij zich houdt onder het feit dat zijn bruid naaste familie is van acht huidige en voormalige monarchen van Europa.

Theodora is – even diep ademhalen – de dochter van koning Constantine, een volle nicht van koningin Margrethe II van Denemarken, achternicht van koning Felipe van Spanje en iets verdere familie van Carl Gustaf van Zweden, Harald V van Noorwegen, koning Filip van België, oud-koning Albert van België en via twee takken familie van koningin Elizabeth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Royal World Thailand ?? (@royalworldthailand) op

Iets zegt ons dat Theodora, hier met haar ouders, als bruid een tiara zal dragen.

 

Foto's © Greek Royal Family, Theodora Greece, Getty Images

Laatste nieuws