OMG: Vrouw krijgt babyolie in plaats van fillers ingespoten

'Het heeft uiteindelijk twee jaar geduurd om mijn lippen weer normaal te krijgen.'

Lees ook

Kerry Miles uit Chelmsford heeft sinds 2009 meer dan 150.000 pond uitgegeven aan cosmetische chirurgie. Toch verliep een behandeling in 2016 anders dan verwacht.

LEES OOK: Met deze crème straal jij als menig Hollywoodster

Nachtmerrie

Kerry was online een ‘kliniek’ tegengekomen waar zij voor 250 pond haar lippen kon laten opvullen. Ze twijfelde geen moment, maar kwam terecht in een nachtmerrie. Minder dan een uur na de injecties beweerde zij dat haar lippen begonnen te branden. “Het voelde alsof ik op mijn mond was geslagen”, vertelt ze aan Fabulous Digital.

Babyolie

De vrouw bij wie ze de behandeling heeft laten doen, deed dat vanuit haar eigen huis. “Er waren katten en honden, je kon ook ruiken dat het er niet schoon was”, vervolgt Kerry haar verhaal. “Het heeft uiteindelijk twee jaar geduurd om mijn lippen weer normaal te krijgen. Zo heb ik uiteindelijk mijn lippen leeg moeten laten lopen en kwam er toen mogelijk zelfs ‘babyolie’ uit.” Toen ze de vrouw na haar behandeling belde, kreeg ze te horen dat ze niet genoeg water dronk en ze haar lippen moest masseren om ze in goede vorm te krijgen. “Ik was naïef, ik had haar nooit met mijn gezicht moeten vertrouwen, maar dat is nu te laat.”

Als dit geen goede waarschuwing is om alleen bij de juiste kliniek aan te kloppen.

BRON: GRAZIA, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook