Fans raken niet uitgepraat over ‘nieuw’ gezicht Cheryl Cole

De spotlights staan vol op Cheryl.

Lees ook

Cheryl Cole bleef na de bevalling van zoontje Bear en break-up met Liam Payne weg uit de media. Maar nu ze terug is met een nieuwe song, staan de spotlights weer vol op haar gericht.

Verpest

Maar in plaats van dat Cheryl's nieuwe song de nodige aandacht trok, was het vooral haar nieuwe uiterlijk waar iedereen het over heeft. Zo lieten fans al snel via social media weten geschrokken te zijn van haar 'nieuwe' gezicht. "Cheryl, wat heb je met je gezicht gedaan" en "Cheryl heeft haar gezicht verpest" is slechts een greep uit de vele reacties.

Plastisch chirurg

Ook een plastisch chirurg heeft aan Daily Mail laten weten dat Cheryl in de tussentijd flink aan zichzelf heeft laten sleutelen. "Naar mijn mening heeft Cheryl wat fillers in haar wangen laten zetten, aangezien haar jukbeenderen voller en meer gedefinieerd zijn dan eerst. Ook denk ik dat ze wat botox en lip fillers heeft laten inspuiten." 

Toch houdt de 35-jarige zangeres vol dat niet een bezoek aan de plastisch chirurg, maar de komst van haar zoontje de reden van haar gezichtsverandering is. "Mijn hele lichaam, en dus ook mijn gezicht, is allemaal veranderd sinds Bear is geboren. Maar ik voel me veel beter dan eerst. Het maakt mij niets uit dat ik er nu zo uitzie. Ik ben er niet mee bezig."

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf!

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook