Dít is de naam van het zoontje van Pippa Middleton

Een eer naar de familie toe.

Lees ook

Vorige maand is Pippa Middleton, zus van Kate, bevallen van een zoontje. Gisteren is bekend gemaakt dat het zoontje de naam Arthur Michael William Matthews heeft gekregen.

LEES OOK: Prins Charles: 'Zo stom ben ik nu ook weer niet'

Pippa is net als haar zus afgelopen maand in St. Mary's Hospital in Londen bevallen. De tweede naam van het zoontje is een eerbetoon aan Pippa en Kate's vader en de jongere broer van James die tijdens het beklimmen van de Mount Everest in 1999 stierf.

Relatie

Voor het Britse stel is dit het eerste kind. In 2012 hadden ze al een korte relatie, om in 2015 het weer opnieuw te proberen. In 2017 zijn ze officieel getrouwd en een jaar later kregen ze een kind. De naam is in ieder geval een mooie eer naar de familie van het stel toe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pippa Middleton and her husband James Matthew have named their son Arthur Michael William Matthew, it has been reported. The sister of the Duchess of Cambridge welcomed the baby boy on Monday October 15. #princessdiana #peopleprincess #queenofhearts #ladydi #dianaspencer #dianaprincessofwales #katemiddleton #duchessofcambridge #duchesscatherinemiddleton #duchesskate #catherineelizabethmiddleton #dukeofcambridge #princewilliam #princessofwales #princegeorgeofcambridge #princesscharlotteofcambridge #princelouisofcambridge #buckinghampalace #kensingtonpalace #clarencehouse #british #royal #family #britishroyalfamily #pippamiddleton #jamesmathews #ladylouisewindsor

Een bericht gedeeld door The Duchess of Cambridge (@kate.midleton) op

BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook