Koningin Máxima gaat weer aan het werk

Hare Majesteit voelt zich gelukkig weer wat beter.

Lees ook

Goed nieuws uit Wassenaar, koningin Máxima voelt zich wat beter en gaat weer aan het werk.

Omdat Máxima's werkagenda niet helemaal openbaar wordt gemaakt – sommige werkbezoeken zijn voor iedereen prettiger als ze zonder al te veel fanfare plaats hebben – is het soms even gissen wat er precies voor haar op het programma staat.

Uit een persbericht van de Rijksvoorlichtingsdienst valt echter op te maken dat de koningin aanstaande woensdag in Den Haag aanwezig is bij de lancering van Schuldenlab.nl. Ook de lunch die de koning aanbiedt aan de Oostenrijkse president Alexander Van der Bellen, die met zijn vrouw voor een eendaags officieel bezoek in Nederland is, gaat door op paleis Noordeinde, mét Máxima.

Ook voor donderdag staan er agendapunten openbaar, dan is ze in de Werkspoorkathedraal in Utrecht aanwezig bij de conferentie The Future Of Sustainable Trade. Vanuit haar VN-functie geeft Máxima daar een toespraak.

Officiële mededelingen zijn er verder niet gedaan, maar het lijkt erop dat Máxima's gezondheidsklachten gelukkig meevallen. Vorige week werd bekend dat ze op doktersadvies voorlopig rust moest houden. Om die reden ging deze week een reis naar Tanzania niet door.  

 

Foto's © ANP, RVD

Laatste nieuws

Zie ook