Post Malone’s ontworpen crocs binnen tien minuten uitverkocht

Wie had verwacht dat deze schoenen nog zo goed zouden verkopen?

Lees ook

Wanneer een celeb gaat samenwerken met een merk, bekend of onbekend, is het meestal na een paar minuten uitverkocht. Zo ging dat ook met rapper Post Malone en zijn samenwerking met het welbekende merk Crocs. 

LEES OOK: Dit modemerk komt met designerschoenen die op voeten lijken

De crocs zelf zijn niet zo heel speciaal. Ze dragen de naam 'Post Malone x Crocs Dimitri Clog' en zijn wit met geel gekleurd. Er zitten ook zes bedeltjes in de crocs die  lijken op zes tattoo's van de zanger. Blijkbaar was dat speciaal genoeg om alle fans gek te maken. De plastic- en rubberachtige schoenen waren namelijk in minder dan tien minuten uitverkocht. 

Samenwerking

Post liet op zijn Instagram weten dat hij de crocs helemaal zelf heeft ontworpen en ontzettend trots is op wat hij heeft neergezet. 'Ik draag Crocs overal, van op café tot op het podium en had dan ook het gevoel dat dit de perfecte samenwerking zou worden', laat hij weten aan het magazine Hypebeast. Eén ding is duidelijk: Een samenwerking met Post Malone werkt goed. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my first collab with @crocs is SOLD OUT already! go to link in my bio to get updates on future releases. ? by @adamdegross

Een bericht gedeeld door Posty (@postmalone) op

BRON: BEELD: GETTY IMAGES

 

 

Laatste nieuws

Zie ook