Famke Louise doet heftige bekentenissen in documentaire

In de heftige en eerlijke docu vertelt de vlogger slash zangeres alles over haar leven.

Lees ook

Een tijdje terug kondigde Famke Louise een documentaire over haar leven aan. Gisteren was het moment daar: in de heftige en eerlijke docu vertelt de vlogger slash zangeres alles over haar leven.

BEKIJK ONZE VIDEO: Backstage bij de shoot van Famke Louise

Bekentenissen 

Gisteravond was de première van de documentaire over Famke in het Tuschinski Theater. De 19-jarige vlogger vertelde over de leuke, maar ook minder leuke dingen die ze heeft meegemaakt in haar leven. Op het YouTubekanaal Supergaande gaf ze Qucee en Nesim alvast een voorproefje en daar deed ze een paar heftige bekentenissen. 

Babyvoeding

"Ik had serieus een periode dat ik leefde op potjes babyvoeding om dunner te worden", vertelde ze aan de presentatoren. In de tijd dat ze bezig was met haar modellencarrière woog de 176 cm lange Famke nog maar 50 kilo en zelfs toen vond de brunette zichzelf nog te zwaar. "Je bent continu bezig met het letten op je voeding. Je kunt niks eten, niet naar de McDonald's…" 

Verleden tijd

Inmiddels heeft Famke haar modellencarrière vaarwel gezegd. "Dat is nu verleden tijd", zegt ze. "Ik zou geen model meer willen zijn." De vlogger is daarna 15 kilo aangekomen en nu weer op een gezond gewicht. Over haar documentaire zegt ze in de talkshow: "Ik denk dat heel Nederland in shock is als ze de documentaire hebben gezien." 

Je kunt de vierdelige docu nu bekijken op Videoland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedankt voor alle lieve reacties op mijn docu. Geef je dromen nooit op en focus je op jezelf ✨

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

BRON: GRAZIA, BEELD: DARIO & MISJA

Laatste nieuws

Zie ook