Toppers houden jubileumfeest in ArenA en dít is het thema

En deze kleuren komen bekend voor.

Lees ook

De Toppers vieren volgend jaar hun vijftienjarig jubileum. Het thema van de reeks Toppers-concerten in de Johan Cruijff ArenA is daarom Happy Birthday Party: The Best of Jubileumeditie.

LEES OOK: DJ Afrojack slaat Lamborghini-telg aan de haak

René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit maakten dat bekend. De dresscode voor het meezingfestijn op 31 mei en 1 juni is, net als in 2014, rood-wit-blauw. Het is de bedoeling dat bezoekers op de tweede ring rood dragen, die op de eerste ring wit en die op het veld een blauwe outfit aantrekken. Speciale gasten zijn dit jaar onder meer T-Spoon, Snollebollekes, The Weather Girls en Jimi Bellmartin, winnaar van The Voice Senior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 JAAR TOPPERS IN CONCERT ‘HET MEEZINGFEEST VAN HET JAAR’ . HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE . MET O.A. THE WEATHER GIRLS / SNOLLEBOLLEKES / ‘VOICE SENIOR WINNAAR’ JIMI BELLMARTIN / T-SPOON VRIJDAG 31 MEI & ZATERDAG 1 JUNI 2019 / JOHAN CRUIJFF  ARENA 15 Jaar Toppers in Concert!!! Een mijlpaal die het aankomende jaar groots gevierd gaat worden. De aftrap van het jubileumjaar was vanavond vanuit het gloednieuwe TOPPERS PARTYCAFE, gevestigd aan de Reguliersdwarsstraat 47-49 te Amsterdam. Het gezelligste partycafé van Nederland waar de unieke Toppers sfeer iedere donderdag t/m zondag hoogtij viert. VRIJDAG 31 MEI & ZATERDAG 1 JUNI 2019, vieren de Toppers Gerard joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het 15 jarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij op ons ‘verjaardagspartijtje’? Zet je feestmuts op en hang je slingers om! Samen met 65.000 feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFUIF’ van maken die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Ook gaan we een stukje terugkijken…. wat is jouw favoriete Toppers Medley van de afgelopen 14 jaar? Met ruim 3 miljoen bezoekers en ieder jaar een Top 3 plaats in meest succesvolle stadionconcerten in de wereld blijft het succes van Toppers in Concert voortduren. De meest indrukwekkende dresscode was ongetwijfeld bij ons vorige jubileum 5 jaar geleden. Kippenvel bij het zien van de Nederlandse vlag en een traditie die we dus in ere willen houden bij een jubileum. Volledig Oer-Hollands en ‘Over de Top’! De dresscode is dus feestelijk ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld. Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD, we bestaan immers niet voor niets 15 jaar! . Maandag 12 november a.s. om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (€0,60pm)

Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook