Dit zijn de favoriete parfums van Kate en Meghan

Je kan nu net zo ruiken als de twee royals.

Droom jij van de garderobe van Kate? Of zou je het liefst de looks van Meghan hebben? Wij dromen er ook wel eens van om een van deze royals te zijn. Nu komt deze droom ietsje dichterbij. Je kan namelijk net zo ruiken als Kate en Meghan. We onthullen de favoriete parfums van de twee. 

Kate

Het schijnt dat Meghan en Kate allebei erg houden van het Britse merk Jo Malone. Kate is vooral fan van de geurkaarsen van het merk. Ze liet Jo Malone kaarsen in de geur Orange Blossom opsteken op haar bruiloft in 2011. De zaal van het Westminster Abbey rook de hele dag naar deze specifieke geur. Sindsdien wordt de geur door veel bruiden gebruikt op hun grote dag. 

Als parfum droeg ze een andere geur tijdens haar huwelijk. Clarence House heeft bevestigd dat ze White Gardenia Petals van het merk Illumium droeg op die dag. Toen dit bevestigd werd, steeg het merk direct in populariteit en tot op de dag van vandaag is de geur lastig te krijgen. 

Meghan

Ook Meghan houdt van parfum. Zo zei ze onlangs tegen Express: "Ik ben gek op parfum. Als ik per ongeluk een keer de deur uit ga zonder parfum op, dan ga ik direct terug, om alsnog parfum op te doen". Meghan heeft dan ook een grote collectie aan parfum. Ze wisselt deze geuren veel af. Haar lievelings parfum is Cote d'Azur Eau de Parfum van Oribe. Daarnaast is de geur Wild Bluebell van Jo Malone een van haar favorieten. 

Kan jij niet goed tegen parfum omdat je hoofdpijn door geuren krijgt? Ga dan naar Strooming.nl!

Laatste nieuws