Ex-man prinses Martha Louise schrijft over zijn ‘hel’

Met zulke ex'en heeft een prinses geen vijanden nodig.

Lees ook

Kunstenaar en schrijver Ari Behn, veertien jaar samen geweest met prinses Märtha Louise van Noorwegen heeft met 'Infierno' een 'roman met schilderijen' uitgebracht, over zijn 'persoonlijke hel'. Toe maar.

Onder de werken die zijn specifieke hel uitbeelden is een schilderij van een prinses met een tiara die de rechterarm en hand mist…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ari Behn (@ari.behn) op

en meerdere niet al te flatteuze verwijzingen naar het koninklijk huis, met teksten als 'Oh these royals' en '100 hits before leaving'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ari Behn (@ari.behn) op

Is dat een kroontje dat we daar spotten? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ari Behn (@ari.behn) op

Hmmm. Zó desperate lijkt Martha Louise ons nu ook weer niet.

De prinses en hij trouwden in 2002 en hebben drie dochters , Maud Angelica, Leha Isadora en Emma Tallulah. Ze zijn goed gescheiden in de zin dat ze samen voor hun kinderen zorgen en ook samen uitvoeringen van hun dochters bezoeken.

Het is niet Ari's eerste hel, drie jaar voor hij met de prinses trouwde publiceerde hij al de verhalenbunder 'Triste del Infierno'. Dat werd in bestseller, in 2011 volgde 'Talent voor geluk', waarna hij ook voor het toneel ging schrijven. Na zijn scheiding ging hij ook aan de slag als acteur, documentairemaker, ontwerper, zanger en presentator.

Afgaand op het boek vindt Ari het koningshuis maar een aparte wereld vol ongelukkig makende beperkingen en ongelukkige mensen.  Om de royal kou uit de lucht te halen zegt Ari: "Ik ben een clown. Hooguit een gewoon mens en een acteur. Velen vinden me gek." Zelf vindt hij zich overduidelijk vooral erg cool. 

Kunst is de enige manier waarop hij iets kan laten doorschemeren van zijn jaren aan het hof, hij heeft bij de scheiding vrijwel zeker een zwijgcontract getekend.

 

Foto's © BSR Agency, AriBehn.com

Laatste nieuws

Zie ook