Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. Zien: Charles & Camilla in de Vanity Fair
Prins Charles is klaar om bijna zijn 70ste verjaardag te vieren met zijn vrouw Camilla. En terwijl het koninklijke stel momenteel in Afrika is, worden ze ook onthuld als de covermodellen van de nieuwste Vanity Fair. Ze werden hiervoor herenigd met Alexi Lubomirski, de trouwfotograaf van Harry & Meghan.

2. Ontroerend: hertogin Kate doet 'Verborgen verleden'
Bij een onaangekondigd bezoek – scheelt een stuk in de hysterie, wel zo lekker rustig – kwam de hertogin van Cambridge in haar eigen versie van 'Verborgen verleden' terecht.

3. Wut? Prinses Diana vermomd als man in een homobar
De biopic 'Bohemian Rhapsody' over Queen-zanger Freddie Mercury onthult een hilarische anekdote over de prinses van Wales.

4. Jessica Mulroney als royal stylist: top of flop?
Samenwerken met je beste vriendin is hoe dan ook een uitdaging, al helemaal als je, zoals hertogin Meghan, een lange royal tour moet afwerken. Dus, hoe heeft Jessica Mulroney het ervan afgebracht?

5. 13 x kroonprinses Leonor (13) als kersverse tiener
Prinses Leonor van Spanje is vandaag 13 jaar geworden en daarmee een officiële puber. Al werd ook al eerder duidelijk dat ze haar schoolmeisjesfase is ontgroeid: de kroonprinses komt steeds meer in beeld.  

6. Prins Charles koopt bos voor prins George
Wat koop je voor je eerste kleinzoon, die bijna alles al heeft? Toen prins Charles voor die beslissing stond, kwam hij met een geweldig maar ietwat ongebruikelijk cadeau: zijn eigen bos.

Laatste nieuws

Zie ook