Zien: Charles & Camilla in de Vanity Fair

Echte covermodellen!

Lees ook

Prins Charles is klaar om zijn 70ste verjaardag te vieren met zijn vrouw Camilla. En terwijl het koninklijke stel momenteel in Afrika is, worden ze ook onthuld als de covermodellen van de nieuwste Vanity Fair. Ze werden hiervoor herenigd met Alexi Lubomirski, de trouwfotograaf van Harry & Meghan.

We zien in het artikel verschillende prachtige foto's van Charles en Camilla, die sinds 2005 zijn getrouwd. Wandelend door het groene gras van Clarence House, lachend naar elkaar… wat een sprookje. Maar er zijn ook prachtige foto's van het stel in de extravagante garden room. "Het is net een jong, verliefd koppel" aldus Alexi tegen Vanity Fair.

Troon

Charles vertelt in het interview gelukkig te zijn met een solide partner en terwijl de meeste mensen van zijn leeftijd het een beetje rustig aan gaan doen, is Charles zich nog steeds aan het voorbereiden op zijn grootste taak, als hij de troon moet overnemen van zijn moeder. "Iedereen van mijn leeftijd weet dat de dagen steeds sneller gaan dan toen je jong was. Maar in mijn geval is er nog zoveel te doen," aldus de prins. 

De foto's zijn in ieder geval prachtig worden! Bekijk een selectie hieronder en lees het interview met Vanity Fair hier terug.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ayone of my age knows that days pass at a far greater speed than when they were young, but in my case there are so many things that need to be done.” ❤ “As soon as they looked at each other, there was a sparkle in their eyes—that’s when the magic happened. You feel like they are a young couple in love." ❤ A lovely interview about prince Charles and his job, his future, his marriage on Vanity Fair. ? by Alexi Lubomirski for VF. Link in my bio to read all. Swipe left for more pic ➡️ #britishroyals #britishroyalfamily #britishroyalty #royals #royalfamily #royalfamilies #buckinghampalace #britishroyals #britishmonarchy #princecharles #princeofwales #duchesscamilla #charlesandcamilla #duchessofcornwall #vanityfair #alexilubomirski

Een bericht gedeeld door The Crown Chronicle (@thecrownchronicle) op

BEELD GETTY IMAGES, BRON: VANITY FAIR

 

Laatste nieuws

Zie ook