Givenchy komt met eerste plussize-couturejurk ooit

Het zou nog leuker zijn als we dit vaker gaan zien.

Lees ook

Op de InStyle Awards zagen we dit jaar een bijzondere verschijning. Actrice Rebel Wilson schitterde in een haute couture plus size jurk van Givenchy. En dit is zo bijzonder, omdat het de eerste plussize-couturejurk ooit is. 

LEES OOK: Prinses Grace Gala: waar was prins Albert?

Haute couture wordt nog steeds voor de meest rijke en magere dames gemaakt en daar is tijdens de InStyle Awards voor het eerst verandering in gekomen. Givenchy heeft voor deze awards in Los Angeles een plus size ontwerp gemaakt dat Rebel Wilson mocht dragen. De actrice droeg een zwarte jurk op knielengte, zwart-witte pumps en een opvallende bril met diamantjes, allemaal van hetzelfde merk. 

Bedankje

Na afloop van de awards bedankte Rebel de creatief directeur van Givenchy, Clare Waight Keller, via een Instagrampost. 'Eerst maakte ze de trouwjurk van Meghan Markle, nu ook deze fantastische zwarte jurk met kant voor mij. Ook de bril en hakken zijn handgemaakte stukken van het modehuis. Afgelopen weekend was een modedroom die uitkwam.' Of modehuis Givenchy of andere merken met meerdere plussize-couturejurken komen is niet bekend. 

Laatste nieuws

Zie ook