Dit modemerk komt met designerschoenen die op voeten lijken

En ze zijn nog eens duur ook.

Lees ook

Modemerk Fecal Matter komt met peperdure schoenen, die er op zijn zachtst gezegd nogal apart uitzien.

LEES OOK: Zien: dit zijn de duurste schoenen ter wereld en zoveel kosten ze

Het Canadese modemerk komt met lieslaarzen die lijken op je eigen huid. Er zitten duivelshoornen aan, vlezige hakken, laarzen en tenen. En dit is niet het enige wat je op de website kunt vinden. Fecal Matter bestaat uit een kledinglijn, een DJ-act en een Instagramaccount die creaties maken gebaseerd op een enge fantasiewereld en de realiteit.

Prijzig

De laarzen werden eerst gemaakt als grap en dus fake, maar omdat er zoveel reacties op kwamen, heeft het merk besloten fysieke exemplaren te gaan verkopen. Voor zo'n €6.700 zijn de schoenen van jou. Je krijgt daarvoor handgemaakte laarzen die helemaal aangepast worden aan jouw benen. Je moedervlekken, beenhaar en huidskleur wordt helemaal gekopieerd. 

Internet

Voor de makers Hannah Rose Dalton en Steven Raj Bhaskaran zijn de huidlaarzen het bewijs dat de aangepaste wereld op Instagram ook vertaald kan worden naar het echte leven, zo melden zij aan Vogue. 'We vinden het fijn om deze alien-look te creëren met behulp van Photoshop en zorgen ervoor dat het altijd erg realistisch overkomt. Maar tegelijkertijd zitten we ook met een tweestrijd. We willen de zaken die we voor internet maken, eigenlijk ook proberen na te maken om te dragen in het echte leven. De schoenen zijn daar een eerste voorbeeld van.' Omdat de ietwat aparte laarzen nu al zo bekend zijn, gaat het duo een goedkopere variant pumps creëren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Will be welcoming some peculiar aliens on the decks this evening @matieresfecales #fecalmatter

Een bericht gedeeld door Moonlighting Social Club (MSC) (@msc.x.x.x) op

BRON: VOGUE, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook