Dít is de meest onderschatte telefoon van 2018

Deze telefoon is niet zo bekend en dat vinden wij onterecht...

Lees ook

Eind 2017 en begin 2018 zijn er vele innovatieve telefoons op de markt gekomen. Denk hierbij aan de iPhone 8 en de iPhone X, maar ook aan de OnePlus 6, de Sony Xperia XZ2 en de Huawei P20. De Huawei P20 is minder bekend dan zijn concurrenten, maar eigenlijk is dit onterecht. Sterker nog, wij vinden dat de Huawei P20 de meest onderschatte telefoon van 2018 is.

Een telefoon met luxe behuizing

De behuizing van de Huawei P20 is gemaakt van glas en metaal. Door het gebruik van glas en metaal is de behuizing niet alleen stevig, maar ziet deze er bovendien luxe uit. Wel is de glazen achterkant van de Huawei P20 wat kwetsbaar. Dit is niet uniek, want ook de iPhone 8 en de iPhone X zijn kwetsbaar om deze reden. Om te voorkomen dat er krassen en/of barsten in je nieuwe Huawei P20 komen, kan je een hoesje om je telefoon doen.

Groot en toch compact

De Huawei P20 is vrij groot, maar tegelijkertijd is het toestel compact. Ook als je geen grote handen hebt, kan je de telefoon in principe gemakkelijk met één hand bedienen. Enkel in uitzonderlijke gevallen heb je twee handen nodig om de Huawei P20 te bedienen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je in een bepaalde app naar het vorige scherm wil gaan.

Ook prettig: de vingerafdrukscanner van de telefoon is goed geplaatst. De locatie van de vingerafdrukscanner voelt natuurlijk aan: je hoeft je vinger niet te overstrekken om deze te gebruiken.

Vlotte hardware

Een goede telefoon ziet er niet alleen mooi uit, maar moet natuurlijk ook goed werken. Koop je de Huawei P20 of zijn grote broer, de Huawei P20 Pro, dan weet je zeker dat je een telefoon met uitstekende hardware in huis haalt. De telefoons zijn namelijk uitgerust met een Kirin 970-chip. Deze processor werkt erg goed en heeft zelfs kunstmatige intelligentie-mogelijkheden.

De processor wordt bijgestaan door een 4GB werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. Dit is netjes van Huawei, want de meeste fabrikanten bouwen standaard 64GB opslag in. De hardware van de Huawei P20 en Huawei P20 Pro is dan ook zeker vlot te noemen.

Een onderschatte telefoon

Al met al is de Huawei P20 een onderschatte telefoon, net zoals de Huawei P20 Pro. De telefoons zijn minder bekend dan vele concurrenten, maar werken goed. Bijkomend voordeel: ze worden voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht en zijn dan ook zeker de moeite waard om eens te bekijken.

DIT IS EEN ADVERTORIAL.

Laatste nieuws

Zie ook