Prins Charles koopt bos voor prins George

Wat koop je voor je eerste kleinzoon, die bijna alles al heeft?

Lees ook

Wat koop je voor je eerste kleinzoon, die bijna alles al heeft? Toen prins Charles voor die beslissing stond, kwam hij met een geweldig maar ietwat ongebruikelijk cadeau: zijn eigen bos.

LEES OOK: Prins Charles is dé tuinierexpert en zo ziet dat eruit

Die George gaat natuurlijk niet meer akkoord met een glimmend speelgoedje, dus besloot opa Charles heel wat bomen te planten om de dag te markeren dat de kleine prins vijf jaar geleden werd geboren. Het bos moet zo groot mogelijk worden. In een nieuwe BBC documentaire zegt Charles dat hij het heerlijk vindt om bomen te planten en dat hij hoopt dat George er later net zo van kan genieten als hij nu doet. 

Herinnering

En Charles is niet de enige die vooruit denkt: ook prins Harry creëert iets voor zijn familie. Voor zijn jongste neefje stelt hij nu al een bibliotheek met bijzondere boeken samen. Een close vriend van Harry vertelde aan de krant The Sun dat Harry's mooiste herinnering aan vroeger is dat hij werd voorgelezen door zijn moeder. "Zij hield van de echte klassiekers en daarom had Harry het idee om een bibliotheek met heel veel first editions, bijvoorbeeld die van Winnie-The-Pooh, op te zetten voor zijn neefjes en nichtjes." 

Lucky kids.

BRON: THE MIRROR, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook