Estavana Polman plaatst schattige bubbelbadfoto van Jesslyn

En het is ongelooflijk schattig!

Lees ook

Estavana Polman is een bekende handbalster in Denemarken en is sinds een paar jaar de vriendin van voetballer Rafael van der Vaart. Anderhalf jaar geleden kregen ze samen dochtertje Jesslynn.

LEES OOK: Wow: zo ziet Jesslynn van der Vaart er nu uit

De handbalster deelde gisteravond een foto van haar schattige dochtertje in een bubbelbadje. Bij de foto plaatste Estavana tekst over dat ze ambassadrice is geworden van huidverzorgingsmerk La Roche Posay en in de foto gaat het eigenlijk om de spray van het merk en de winactie van Estavana, maar iedereen dwaalt gelijk af naar Jesslynn. En dat begrijpen we. Hoe schattig! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik trotse ambassadrice ben geworden van @larocheposay_nl. Ik ben heel selectief in de merken waarmee ik samenwerk. La Roche Posay is niet alleen een heerlijk en fijn te gebruiken merk maar werkt ook helend. Dus niet alleen perfect voor mij als sporter maar ook voor alle andere dames en vooral ook voor onze kindjes. La Roche Posay is al te gebruiken vanaf de geboorte. En mocht je kindje bijvoorbeeld last hebben van eczeem, luieruitslag of schrale huid dan werkt La Roche Posay Cicaplast wonderbaarlijk. Probeer het eens uit! #larocheposaynl Ps: ik geef 2 kaartjes weg voor een uitzwaaiwedstrijd en meet&greet in november 🙂 Volg @larocheposay_nl en comment hieronder. Wellicht zie ik je dan snel!

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook