‘Hertogin Meghan doodsbang om dik te worden’

Eén ding is duidelijk: een naïef popje is La Sussex beslist niet: 'Hier even tekenen, graag.'

Lees ook

Slim, zakelijk en geëmancipeerd of het zoveelste bewijs dat hertogin Meghan een kille tante is die vooral goed voor zichzelf zorgt? Oordeel zelf.

Voorheen actrice Meghan Markle, tegenwoordig de hertogin van Sussex eiste van haar eerste man Trevor Engelson dat hij een zwangerschapscontract tekende. Hierin legde ze vast dat hij voor een personal trainer, voedingsdeskundige en nanny zou betalen, zodat zij in 'celebrity shape' kon blijven na een eventuele baby van hem.

"Haar familie heeft aanleg voor overgewicht en als ze aankomt, is dat meteen zichtbaar in haar gezicht, ze wilde 'camera-ready' blijven," aldus 'een vriendin van vroeger' tegen de Daily Mail. Met zulke vriendinnen heb je geen vijanden meer nodig, nietwaar?

Aan het contract kwamen geen advocaten te pas, het was een informeel document waarin Meghan alles naar haar eigen wensen dichttimmerde. Een en ander omdat ze bang was dat een kind krijgen haar lichaam zo zou veranderen dat het haar carrière zou kunnen schaden. Het ging haar vooral om handhaving van gezondheid en gewicht, al kwam ook de kinderopvang ter sprake in de vorm van een nanny, ook al om te kunnen blijven werken.

Zo'n zwangerschapscontract is overigens niet heel ongebruikelijk in Amerika, al helemaal niet in Los Angeles. Trevor wist dat haar imago een dingetje voor haar was en tekende. Er hoefde nooit een beroep te worden gedaan op het contract. Meghan leerde Trevor kennen in 2004, ze verloofden zich in 2010, trouwden in 2011 en scheidden in 2013, toen ze dankzij 'Suits' zo bekend was geworden dat een kind krijgen geen prioriteit voor haar had.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rhythm 93.7FM Nigeria (@937rhythmfm) op

Meghan hertrouwde in mei met prins Harry met wie ze in het voorjaar van 2019 een kind verwacht (we zouden dolgraag dát zwangerschapscontract even inzien) en ook Trevor vond een nieuwe liefde: hij hertrouwde eerder deze maand voedingsdeskundige Tracey Kurland.   

 

Foto's © Getty Images, Suits, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook