Zien: Royals bijna onherkenbaar door verkleedkostuums

Sommige herken je niet eens meer terug.

Lees ook

Het is alweer bijna Halloween en daar horen uiteraard verkleedkostuums bij. Natuurlijk verkleden de royals zich ook al jaren, maar… als wat eigenlijk?  

LEES OOK: Prins Charles huilde bittere tranen over Diana

Bij het zilveren huwelijksfeest van Zweedse Gustaaf en Silvia in 2001 waren de Oranjes ook uitgenodigd. Dat dit een aantal jaar geleden is kun je wel zien aan de jonge koppies. Máxima was toen zelfs nog een royal verloofde. Oh, en kunnen we het ook even over prinses Beatrix hebben? Geef haar 'n bombastische pastelgroene jurk en die vrouw ziet er nóg fantastisch uit. 

Throwback: Queen Elizabeth en koningin Margrethe waren allebei dol op toneelspelen en voerden in het paleis graag toneelstukjes en pantomimes op. 

Pierre en Beatrice van Monaco leven voor verkleedpartijtjes. Eh, mogen we alsjeblieft even weten waar we die kekke flared pants kunnen bemachtigen? 

When you go gladiator, you never go wrong.

Martha Louise van Noorwegen heeft zich goed uitgesloofd met haar gewafelde haar en strakke, zwarte legging voor een  jaren 80 look. Als je 't doet, doe het dan goed. 

Dat koningin Margrethe dol is op toneel en verkleden werd uit eerdere foto's al duidelijk. Op latere leeftijd verkleed de koningin zich nog steeds heel graag, blijkt uit onderstaande foto's. Holy moly, wat een koninklijke uitstraling!

Met conservatief is soms ook niks mis. 

BEELD: ANP, BSR, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook