‘Brad Pitt wil geen beroemde vrouwen meer’

En zoekt het nu bij vrouwen die niet in de schijnwerpers staan.

Lees ook

Wie denkt dat Brad Pitt alleen gaat voor beroemde vrouwen, heeft het mis. De Amerikaanse acteur is klaar met de vrouwen uit bekend Hollywood en zou in de toekomst graag een relatie willen met een vrouw die niet in de schijnwerpers staat. 

LEES OOK: Brad Pitt verwijdert alle foto's Angelina uit huis

Door de mislukte huwelijken met ex Jennifer Anniston en Angelina Jolie en relaties met Gwyneth Paltrow en Juliette Lewis kwam de acteur eracter dat hij geen relatie meer wilde met een beroemde vrouw, zo melden zijn vrienden aan Page Six. 'Ik zie Brad niet nog een keer vallen voor een beroemde vrouw, maar het kan voor iemand buiten het vak wel lastig zijn, omdat je door je relatie dan ineens in de schijnwerpers staat. Hij gaat momenteel het liefst met zijn vrienden om, via wie hij mensen ontmoet. Dan voelt het vertrouwd aan.'

Liefdesbaby's

Brad's vrienden laten weten dat hij nog wel een keer zou willen trouwen, maar een liefdesbaby hoeft voor hem niet meer. 'Nee, dat wil hij niet meer. Hij richt zich op zijn kinderen die hij deelt met Angelina en hun belang staat voorop. Zij vormen zijn grootste prioriteit.' Momenteel zitten Brad en Angelina nog midden in hun vechtscheiding, waarin ze beiden de voogdij over hun zes kinderen willen krijgen. Omdat de twee het maar niet eens worden over de voogdij, is er nu een speciale expert voor gevraagd. Of Brad en Angelina hier ooit uit gaan komen, is de grote vraag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brad Pitt in 2016. #Bradpitt #2016

Een bericht gedeeld door Brad Pitt (@bradpittoffcial) op

BRON: PAGE SIX, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook