Beau’s Weekendtips

Vul je weekend met deze leuke, tips!

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

1. LEZEN
Rens Kroes is bijna niet bij te houden. Gezond leven geeft kennelijk heel veel energie ;-). In november komt de blondine met een lifestyle guide.Vol handige tips, inspiratie voor een positieve leefstijl, oefeningen om mind en body in balans te houden en recepten. Dit keer niet alleen met eetrecepten; Rens vertelt ook hoe je je eigen beauty- en schoonmaakproducten kunt maken. (Van tandpasta tot wasmiddel.) ‘Mijn lifestyle guide’, vanaf 1 november, € 20.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow, dit is ‘em. De cover van mijn 5e boek ‘Rens – Mijn lifestyle guide’ is een feit! Ik heb er van december tot nu keihard aan gewerkt. Bloed, zweet en Powerfood 😉 En na al dat pittige schrijfwerk kan ik jullie nu met een brede glimlach vertellen dat ie bijna af is. Yes! Mijn nieuwe boek bestaat uit 7 hoofdstukken, waarin ik uitleg hoe ik mijn leven leef. Inclusief twijfels, overtuiging en een zoektocht links en rechts. Van mijn jeugd in Friesland tot mijn leven nu in Amsterdam en New York. Ik leg het je allemaal uit. Best heel persoonlijk dus. Ik vertel je hoe ik de drie pijlers die voor mij heel belangrijk zijn, toepas op m’n leven: Gezonde voeding, ontspanning en mindset. En tussen dat alles door deel ik recepten op het gebied van voeding, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van beauty en schoonmaken, waardoor jij je leven wat groener kunt leven. ? Dit nieuwe boek is in feite een toolkit, waar jij zelf uithaalt wat je wil en kan gebruiken. En zo hoop ik je met dit boek te mogen inspireren om balans te vinden en goed voor jezelf te zorgen. Het zou mooi zijn als ‘Rens – Mijn Lifestyleguide’ je helpt om bewust en puur door het leven te gaan ? Sowieso gaat deze knapperd eind september naar de drukker. En als je hem pre-ordered, valt ie begin November op je deurmat! Pre-ordered van ‘Rens – Mijn lifestyleguide’ kan via de link in mijn bio of swipe up in mijn verhaal! #rensmylifestyleguide

Een bericht gedeeld door Rens Kroes – renskroes.com (@renskroes) op

2. BEZOEKEN
De wintertentoonstelling van De Nieuwe Kerk heet ‘Het leven van Boeddha’. Verteld wordt het verhaal van Boeddha, die als rijke prins geboren werd (500 v Chr.), maar op zijn 29ste voor een ander bestaan koos. Boeddha's levensfases vormen de lijn van de expo: van zijn geboorte via de ommekeer, naar verlichting en overlijden. Fijn detail: je Boeddha-ervaring begint al op de Dam, met een mooie, Instagram-waardige blikvanger. (Kunstenaar Ugo Rondinone heeft het portaal van DNK ingepakt in goudkleurig folie.) Tot en met 3 februari 2019, nieuwekerk.nl (Amsterdam).

3. ZIEN
‘Waar is de Mol?’ is terug. Nieuw: de BN’ers met wie Johnny op reis gaat, mogen dit seizoen een gast meenemen. Op de planning: met Ellie Lust en haar tweelingzus naar het ABBA-museum in Zweden, met Victor Mids en zijn beste vriend naar Las Vegas en met HumbertoTan en zijn dochter beren spotten in Canada. Vanaf 30 oktober, SBS6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nog eentje dan.. herkenbaar? ? #widm #hierwasdemol #waarisdemol #proost

Een bericht gedeeld door Waar is De Mol? (@waarisdemol) op

4. HEBBEN
Een échte aanwinst in je drankenkabinet: Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Port Ellen.Wat maakt de drank zo bijzonder: het ‘hart’ is afkomstig uit Port Ellen, een ‘ghost’ distilleerderij, bekend om zijn rokerige smaak, die zijn deuren sloot in 1983. (De whiskey is vanaf deze maand te koop bij Drankenboutique.nl en whiskeyspeciaalzaken voor € 305.) johnniewalker.com 

5. PROEVEN
Ben je in ’t Gooi, ga dan vooral even naar REX. Dé hotspot in Hilversum is nu helemaal vernieuwd en very Instagrammable. Denk: roze bloemetjesmuur, groene velvet stoelen en tafeltjes met marmer. Waar je voorheen naar ’t restaurant toe ging voor een mooi stuk vlees, vind je bij het vernieuwende REX gerechten van over de hele wereld. De menukaart kleurt internationaal met gerechten uit Mexico, de Verenigde Staten, China en Indonesië. Als je dus zo iemand bent die van alle lekkernijen houdt: de keuze is reuze. Onze favorieten: de coquilles, de fried pork belly en de seabass ceviche. Extra leuk: in de avond draait er een DJ relaxte R&B en hiphoptunes. Reserveren kan via hier. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is weer vrijdag, who needs a drink?! ? #rexhilversum #sexyrexy

Een bericht gedeeld door Restaurant REX (@restaurantrexhilversum) op

6. ETEN
Vondelpark3 is een tent naar ons hart want: midden in het Amsterdamse Vondelpark én ze hebben een nieuw menu: het Ketomenu. En nu denk jij: is dat überhaupt iets wat ik aantrekkelijk moet vinden? Wel als we je vertellen dat een ketomenu bestaat uit gerechten met heel weinig koolhydraten. En da’s weer goed voor je body. Je hoeft dus niet na te denken over de verhouding tussen koolhydraten, proteïnen en vetten #ongestoordeten. De chef bij Vondelpark3 heeft de lekkerste asian gerechten op de kaart gezet, zoals de ‘Tasty Tataki’ – dungesneden entrecote, zeewier-komkommersalade, ponzusaus en gember cashew crème, de ‘Daring Duck’ – eendenborst in hoisinsaus met prei, paksoi en shiitake, en de ‘Terrific Tuna’ – tonijntartaar, sushirijst, avocadocrème en wasabimayonaise. Ze zeggen wel eens dat een toetje een cadeautje is, en dat is in dit geval ook écht zo: de ‘Cocoshow’ is een kokos panna cotta die wordt geserveerd in een witte chocoladebol. Zodra er witte chocoladesaus overheen gegoten wordt, barst de bol open en komt de panna cotta tevoorschijn. Een genot om naar te kijken, en een flink genot om op te peuzelen. Reserveren doe je hier

Laatste nieuws

Zie ook