Harry & Meghan stellen bezoek Amerika uit

En de reden is eigenlijk heel logisch.

Lees ook

Prins Harry en zijn zwangere vrouw hertogin Meghan zijn momenteel druk bezig met werkbezoeken. Nog niets aan de hand, want Meg staat nog maar aan het begin van haar zwangerschap. In het voorjaar van 2019 staat er een bezoek gepland in Amerika en die heeft het stel wel een paar maanden verplaatst. Misschien wel handig in de laatste weken van de zwangerschap…

LEES OOK: Aussie Tour: de mooiste foto's van Harry en Meghan

Afgelopen weekend werd bekend dat de hertogin het nu al rustiger aan gaat doen tijdens haar werkbezoeken, laat staan als ze op het punt staat te bevallen. Het bezoek is nu verplaatst van de lente naar de herfst in 2019. Website TMZ meldt dat hertogin Meghan graag een paar maanden zou willen genieten en wennen aan het moederschap en haar baby, wat volkomen logisch is. Bronnen melden aan de site dat het stel de dan zes maanden oude baby mee zal nemen op bezoek. 

Staatsburger

Wanneer Harry, Meg en de kleine Amerika gaan bezoeken, is de hertogin overigens nog steeds Amerikaans staatsburger. Ze is momenteel nog bezig met het hele toelatingsproces om Brits staatsburger te worden. Of Meg werkelijk afstand gaat doen van haar Amerikaanse staatsburgerschap is nog niet duidelijk.

BRON: TMZ, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook