Kim Kardashian openhartig over seksleven

En ze poseert weer vol overgaven in een latex bikini, liggend onder een schijnwerper en naakt in een badkuip.

Kim Kardashian heeft weer een spraakmakende cover te pakken, dit keer op het magazine Richardsons.

LEES OOK: 'Kim Kardashian' gevaarlijkste zoekopdracht

Kim poseert voor de shoot met volle overgave in een latex bikini, liggend onder een schijnwerper en naakt in een badkuip. En naast de pikante foto's deelt ze ook een aantal pikante verhalen. 

Paris Hilton

Voor het coververhaal werd de 37-jarige ster geïnterviewd door auteur Bret Easton Ellis, die de The Keeping Up With the Kardashians-ster vroeg naar alles, van haar sekstape met haar ex-vriendje tot haar huidige seksleven met Kanye West. Toen haar gevraagd werd naar het lekken van haar eigen sexstape in 2007 in vergelijking met dat van Paris Hilton's, dat in 2004 viraal is gegaan, zei Kim: "Nou, ik dacht dat het voor Paris erg veel was en dat ze enorm veel aandacht kreeg, op een positieve manier. Maar als je er eenmaal doorheen bent en je hebt die gesprekken met je ouders en grootouders gehad, dan kom je daarna op een punt van: het is tijd om verder te gaan." 

Sex

Kim sprak ook over hoe het moederschap haar relatie met seks heeft veranderd en of het zijn van een sex icoon én moeder samen gaat. "Ik denk absoluut dat dat kan," deelde Kim. "Ik was iemand die zestig of zeventig pond aankam tijdens mijn zwangerschap en ik voelde mij toen niet heel sexy. Letterlijk, aan het einde, wanneer je geen seks meer mag hebben dacht ik: ik zal nooit meer seks hebben in mijn leven! Ik voelde me zo slecht over mezelf." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RICHARDSON MAGAZINE BY STEVEN KLEIN Make Up @makeupbymario Hair @garrennewyork

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws