Rob Peetoom opent allereerste salon in New York

Rob Peetoom opent deze maand zijn allereerste salon in New York, in de hippe wijk Williamsburg.

Lees ook

Rob Peetoom opent deze maand zijn allereerste salon in New York, in de hippe wijk Williamsburg. De 1200 m2 tellende salon is ingericht door Ruud van Oosterhout en wordt dé beautyhotspot van de buurt en wijde omtrek. Het openen van de nieuwe salon in New York sluit aan bij de filosofie van Rob; laat je haar je unieke persoonlijkheid en levensstijl uitstralen.

“Met de opening in Williamsburg creëren we een drie-eenheid; natuurlijke schoonheid in Nederland, innerlijke schoonheid in Bali en ambitieuze schoonheid nu in New York” – volgens Rob Peetoom. Zijn salons staan bekend om hun hoge standaard in kwaliteit, service, expertise en beleving. In BEAUTY BARBER BOOTHS en VANITY CORNERS kun je terecht voor effectieve gezichtsbehandelingen en make-upbehandelingen met duurzame producten.

Team

Onder leiding van de volgende generatie Peetooms, dochters Rochelle (Global Director) en Savana (US Director), staan Master Stylisten en Color Specialisten, Sergio Pattirane, Linda DeZeeuw, Nick Kersten en Amy Clark Carlson aan het hoofd van het New Yorkse team. Ze zijn afkomstig uit de salons in zowel Nederland als Bali en hebben een uitgebreide opleiding gevolgd aan de Rob Peetoom Academy met in totaal 45 jaar aan ervaring.

BEELD: ROB PEETOOM

Laatste nieuws

Zie ook