Chantal pleit voor Fame school

In het programma The Talent Project laten kandidaten zich shakend en transpirerend van hun beste kant zien.

In het programma The Talent Project laten kandidaten zich shakend en transpirerend van hun beste kant zien. Aan de jury (met Chantal Janzen, Roel van Velzen & Caro Emerald) de taak, om daar de echte pareltjes tussenuit te pikken.

Wanneer kandidaten een volmondig ja krijgen, leren zij in een 100-dagen traject op de Talent Academy om hun gaven goed te gebruiken. Hierna verschijnen ze als echte sterren op het podium en kunnen ze hun geleerde-skills in praktijk brengen.

School

Inmiddels is het programma al even bezig. Dus: tijd voor een update. Vrijdag is de finale van The Talent Project, waarin Anouk, Rick, Avanaysa en Nelis het tegen elkaar zullen opnemen. Jurylid Chantal is enthousiast over het concept. “Zonder hulp kom je er niet, ook al heb je talent. Vroeger had ik graag op een academy gezeten als The Talent Project nu biedt. Destijds had ik nooit mee durven doen met een programma als The Voice of Holland. Daarom lijkt het mij geweldig, als er een vaste school komt die dit soort trainingen geeft. Een soort Fame-school, waar sterren in de dop begeleiding krijgen en zich goed kunnen ontwikkelen, voordat ze daadwerkelijk het podium betreden. ”

De rest van het interview met Chantal Janzen kun je lezen in de nieuwe Beau Monde, die vanaf 24 oktober in de winkels ligt.

 

 

Laatste nieuws