Harry en Meghan onthaald als supersterren in Melbourne

Eén vrouw barstte zelfs in tranen uit toen ze de hertogin ontmoette.

Lees ook

Ellenlange rijen, joelende mensen en zelfs een huilpartij: in Melbourne is totale hysterie uitgebroken met het bezoek van Harry en Meghan. De hertog en hertogin zijn bijzonder warm onthaald in het land van de kangoeroes. 

LEES OOK: Dit zijn de regels waar zwangere Meghan zich vanaf nu aan moet houden

In Engeland is de populariteit van Harry en Meghan ongekend, maar in Australië zijn ze ook dól op de hertog en hertogin van Sussex. De aankomst van de Britse royals was live te volgen via Australische nieuwszenders. Mensen stonden uren in de rij om een glimp van de aanstaande ouders op te vangen. Een vrouw had geluk en kreeg een dikke knuffel van Meghan. Dat maakte zoveel indruk, dat ze spontaan in huilen uitbarstte. 

Royal Tour

Harry en Meghan zijn de komende tijd samen op Royal Tour, waarin ze in 6 dagen maar liefst 76 zwaaimomenten beleven. Na Australië, reist het koninklijke paar af naar Tonga en Nieuw-Zeeland. Harry zal alleen naar Fiji gaan. De zwangere Meghan slaat het tripje naar Fiji af, vanwege het Zikavirus.

Niet één, maar twee handen

Harry en Meghan zijn, in tegenstelling tot veel andere royals, niet bang om hun affectie te tonen. Het stel liep hand in hand door Melbourne, overduidelijk verliefd. Harry vond zelfs één hand niet genoeg om zijn vrouw vast te houden!

BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook